A francia konyha művészete
Julia Child nyomán
Francia lecsó
2011.07.26. 18:40
tovább »
Facebook
Tumblr
Tweet
Pinterest
Tetszik
0
gasztroblogger
|
Szólj hozzá!
A francia konyha művészete
Julia Child nyomán fedezem fel a francia konyha remekeit.
Csatlakozz te is hozzánk!
Egyéb
Top 5
Fordított almás süti
Na ez a piskóta, nem piskóta! Tökéletes!
Joghurtos, barackos süti.
A fasírtgolyó hadsereg
Gyümölcsös, joghurtos süti
Utolsó kommentek
BigBill:
@gasztroblogger: Köszönöm gyors válaszod ! Szép hétvégét !
(
2013.05.01. 21:16
)
Üveges baconban sült, sajtos, zöldpaprikás fasírt.
gasztroblogger:
Szia csak simán megsütöm nem szoktam letakarni mert akkor megfő és nem lesz ropogós és szép
(
2013.05.01. 13:06
)
Üveges baconban sült, sajtos, zöldpaprikás fasírt.
BigBill:
@gasztroblogger: Köszi ,még annyi,hogy nem kell lefóliázva elősütni,csak simám sütöm takarás nélkü...
(
2013.05.01. 05:55
)
Üveges baconban sült, sajtos, zöldpaprikás fasírt.
gasztroblogger:
@BigBill: Erre pontos időt nem tudok mondani, csak annyit, hogy ha már a bacom megsült, és megszú...
(
2013.04.30. 21:30
)
Üveges baconban sült, sajtos, zöldpaprikás fasírt.
BigBill:
Szia ! Légyszi ,írd meg nekem ,hogy meddig kell sütni az üveges baconba sült fasirozottat ? Köszi
(
2013.04.30. 19:52
)
Üveges baconban sült, sajtos, zöldpaprikás fasírt.
Utolsó 20
Archívum
2024 január
(
2
)
2012 június
(
3
)
2011 július
(
2
)
2011 április
(
1
)
2010 december
(
13
)
2010 november
(
10
)
2010 október
(
12
)
2010 szeptember
(
29
)
2010 augusztus
(
24
)
Tovább
...
süti beállítások módosítása
Dashboard
Utolsó kommentek