Ha még nem ettetek finomat, ezt csináljátok meg! Valami isteni! Nem egy kalóriaszegény, de arra ott a müzli és társai, a fűrészpor ízzel, na ez nem az!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroblogger.blog.hu/api/trackback/id/tr322328151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BigBill 2013.04.30. 19:52:10

Szia !
Légyszi ,írd meg nekem ,hogy meddig kell sütni az üveges baconba sült fasirozottat ?

Köszi

gasztroblogger 2013.04.30. 21:30:07

@BigBill:
Erre pontos időt nem tudok mondani, csak annyit, hogy ha már a bacom megsült, és megszúrod, és nem tapad akkor jó. olyan 50-60 perc kb

BigBill 2013.05.01. 05:55:48

@gasztroblogger: Köszi ,még annyi,hogy nem kell lefóliázva elősütni,csak simám sütöm takarás nélkül ?

gasztroblogger 2013.05.01. 13:06:15

Szia
csak simán megsütöm nem szoktam letakarni mert akkor megfő és nem lesz ropogós és szép

BigBill 2013.05.01. 21:16:47

@gasztroblogger:
Köszönöm gyors válaszod !

Szép hétvégét !
süti beállítások módosítása