Ajánlott anyaghányad

Lásd Erőlevesek
Sárgarépa 0,15 kg Csirág 0,10 kg
Gomba 0,08 kg Zöldbab 0,10 kg
Zöldborsó 0,10 kg
A levesben főtt sárgarépát, gombát, zöldbabot egyenletes darabokra vágjuk.
A főtt zöldborsót, csirágfejeket hozzáadjuk, és az erőlevesbe tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroblogger.blog.hu/api/trackback/id/tr562521223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása