Parajos, karajos, tejfölös sült ravioli.
Hozzávalók:
50 dkg liszt
4 db tojás
ízlés szerint só
8 kanál tejföl
5 gerezd fokhagyma
frissen őrölt bors
3 szelet karaj
45 dkg fagyasztott spenót
1 egész camabert sajt
Elkészítés:
A lisztből, tojásból, és csipet sóból, tésztát gyúrunk.
A parajt 5 gerezd passzírozott fokhagymával, egy kanál tejföllel megfőzzük. Elforraljuk a levét. Ízesítjük sóval, és frissen őrölt borssal.
A tésztát kinyújtjuk 1 mm vékonyra, és derelyevágóval 4X4 cm kockákra vágjuk. Ezután a kihűlt spenótot beletöltjük, és lobogó vízben kifőzzük.
A 3 szelet karajt sózzuk, borsozzuk, és olajon megsütjük.
A kész raviolit egy tepsibe halmozzuk, a maradék spenóttal leöntjük. Rászeleteljük a camabert sajtot. 7 kanál tejföllel leöntjük, és az apróra vágott karajjal megszórjuk.
Sütőben 180C fokon 30 perc alatt készre sültjük.