Parajos, karajos, tejfölös sült ravioli.

 

Hozzávalók:

50 dkg liszt

4 db tojás

ízlés szerint só

8 kanál tejföl

5 gerezd fokhagyma

frissen őrölt bors

3 szelet karaj

45 dkg fagyasztott spenót

1 egész camabert sajt

 

Elkészítés:

A lisztből, tojásból, és csipet sóból, tésztát gyúrunk.

A parajt 5 gerezd passzírozott fokhagymával, egy kanál tejföllel megfőzzük. Elforraljuk a levét. Ízesítjük sóval, és frissen  őrölt borssal.

A tésztát kinyújtjuk 1 mm vékonyra, és derelyevágóval 4X4 cm kockákra vágjuk. Ezután a kihűlt spenótot beletöltjük, és lobogó vízben kifőzzük.

A 3 szelet karajt sózzuk, borsozzuk, és olajon megsütjük.

A kész raviolit egy tepsibe halmozzuk, a maradék spenóttal leöntjük. Rászeleteljük a camabert sajtot. 7 kanál tejföllel leöntjük, és az apróra vágott karajjal megszórjuk.

Sütőben 180C fokon 30 perc alatt készre sültjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroblogger.blog.hu/api/trackback/id/tr892509787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása