Ajánlott anyaghányad

Lásd Erőlevesek
Borpárlat 0,10 1 Madeirabor 0,10 1
Égetett tésztafánk Libamájpüré 0,30 kg
diónyi méretű 30 db
Az ismert módon elkészített eröleveshez borpárlatot, madeirabort adunk.
A forró erőlevest előmelegített levescsészébe merjük és külön tálaljuk mellé
az égetett tésztafánkokat, libamájpürével betöltve.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroblogger.blog.hu/api/trackback/id/tr352521221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása