Sziasztok!
Na most értem haza, és most nagy fába vágom megint a fejszét. Voltam piacon napközben, és mézes, lilahagymás malacsültet fogok csinálni! Képek hamarosan! Nagyon kívánics vagyok:)
Bőrös malacsült, lilahagymával, sörrel, és mézzel.
2010.08.25. 18:43A bejegyzés trackback címe:
https://gasztroblogger.blog.hu/api/trackback/id/tr172247433
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
gasztroblogger 2010.08.25. 21:05:46
A sütés, és sörös, borsos mézzel való locsolás utáni képek nemsokára:)
pakozdierzsebet 2010.08.25. 21:47:25
Nem is gondoltam,hogy ez 2db-ból áll.Mindenesetre nagyon jó a zöldséges alap is szerintem.Biztos finom lesz a végeredmény.Jó étvágyat hozzá,bár vacsinak kicsit a gyomrot kisúlyozza.
gasztroblogger 2010.08.25. 23:09:04
@gasztroblogger:
na már majdnem kész van a spéci piros krumplival:)
na már majdnem kész van a spéci piros krumplival:)
gasztroblogger 2010.08.25. 23:43:24
@gasztroblogger: elkészült. Olyan omlós, puha, és finom, a mézzel,paradicsommal, sörrel, és sok minden mással összesült malacka, hogy nehéz leírni. Talán a képek visszaadják az élményt. Jó étvágyat mindenkinek!
pakozdierzsebet 2010.08.26. 14:10:39
Gtarulálok,nagyon szépre sikerült a malacsült.Le is tesztelted és ízlett is,bár késő estére elég nehéz kaja.