Kitaláltam egy nagyon egyszerű módszert, a kovászos uborka téli elkészítésére. Mondjuk nyáron is így csináltam, mert sokkal gyorsabb, és mindig kiváló az eredmény! Akit érdekel írjon! Másfél nap alatt megvan, ezzel a módszerrel az igazi kovászos uborka!
NA akkor leírom a módszert. Nagyon egyszerű, és ötletes. Ugyanúgy készítsétek el az uborkát, mint, ahogy szoktátok. Egy dolog kell hozzá. Egy 50W akvárium fűtő. 1500 Ft körül lehet kapni bármelyik díszállat kereskedésben. Azt helyezzétek bele az üvegbe. 30 fokra kell állítani, így folyamatosan az üveg hőmérséklete 30 fok lesz. Nincs az az ingadozás, amit a napra helyezett uborka átél:) Soha nem fut ki, és mivel éjjel is meglesz a megfelelő hőfok, így egy nap alatt elkészül az uborka! Sok sikert mindenkinek! Itt egy kép a fűtőről.