Skót tojás! Isteni!

 2010.11.03. 21:14

Skót tojás

Leírás:

 A skót  tojás egy pikáns darált kolbászos húsba panírozott különlegesség

 Hozzávalók:

6 friss tojás, keményre főzve.

Jó minőségű kolbász, darálva.

Én pulykahúst is használok a panírba, fűszerezve zsályával, fehérborssal, sóval és egy pici juharsziruppal.

1 / 2 csésze liszt.

Mindezt beleforgatva  1-2 tojás habjába, és, 3 / 4 csésze frissen darált zsemlemorzsába.

Növényi olaj a sütéshez

Elkészítés:

A tojást keményre főzzük.

A kolbászt, és a többi masszát ledaráljuk,és 6 adagra osztjuk.

Először lisztbe forgatjuk a tojásokat, és utána a kész „panírba”.

Ujjnyi olajon kisütjük!

 Isteni lakoma!

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroblogger.blog.hu/api/trackback/id/tr992421083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása