A tojáskocsonya nyersanyagait összekeverjük, majd arányosan három részre

osztjuk. Az egyik részéhez a paradicsompürét, a másik részéhez a parajpürét
keverjük hozzá, míg a harmadikat meghagyjuk eredeti formájában. Mindhármat
az ismert módon átszűrjük. Gőzöljük. Gondosan lehűtjük, daraboljuk,
majd óvatosan átmossuk. A háromféle színű tojáskocsonyát az előmelegített
csészébe szedjük, és rámerjük a forró erőlevest.

A bejegyzés trackback címe:

https://gasztroblogger.blog.hu/api/trackback/id/tr172521224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása